• February

    11

    2019
  • 116
  • 0

A 60’s warehouse reinvented

Studio Bipolar turned a 6,000 sqft 60’s era pharmaceutical warehouse and settled in as their office and film studio located in WhiteBalance, New Delhi, India.

PhotographySuryan//Dang

Imagining the area in the 60’s era, you can see the brick walls that was one of the key elements of the design. Some areas of the office would feature the exposed red brick walls. A large mezzanine covered almost two thirds of the area and which was demolished entirely to showcase the towering trusses overhead but a smaller one was created to provide for maximum viewing angles.

PhotographySuryan//Dang

Adjacent Halls were interconnected through arched entries to create a workspace for the editing team. A harmonious blend of industrial yet modern appeal, through brick walls , wood and other design elements.
Emphasis was given on providing as much natural light as possible and tall 15-foot-high brick arched windows were made on one side of the workspace to allow for the same.

PhotographySuryan//Dang

The sleeping area is designed like a lights, camera, action clipboard. This nook was created above the private editing suite for this team that likes to work late hours into the night.

PhotographySuryan//Dang

Customised wooden tables are visible throughout the area were fabricated to the highest detail to go with the industrial aesthetic  and aluminum-back arm chairs were made to stand out in the executive mezzanine.

PhotographySuryan//Dang
PhotographySuryan//Dang
PhotographySuryan//Dang

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2018 Renovate Theme by QuanticaLabs| Sitemap
Share
Translate »